Peanuts Foundation

 

Wat kunt u van mij verwachten?

 

• Flexibele kraamzorg tijdens de bevalling en kraamperiode, die op uw persoonlijke wensen wordt afgestemd (binnen de kaders van het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg).

• Een vaste kraamverzorgster tijdens de zorgperiode. Doordat ik alleen werk, weet u wie er bij u in huis komt. In de zevende maand van uw zwangerschap kom ik op huisbezoek om kennis te maken en uw wensen te bespreken. In geval van overmachtsituaties, zoals ziekte of extreme drukte zal de zorg worden overgenomen door een kraamverzorgster van DZC Kraamzorg te Assen. (www.dzckraamzorg.nl)

• Ervaring en enthousiasme, omdat ik al jarenlang dit vak uitoefen en het een uitdaging vind om uw kraamtijd tot een onvergetelijke periode te maken.

• Kwaliteit, omdat ik gediplomeerd kraamverzorgster ben. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen.

 

De door Kraamzorg Greetje geboden kraamzorg zit in het basispakket van uw zorgverzekeraar, waarbij geldt dat u een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage per uur dient te betalen.